Discussion on World, National and Regional sports events and activity. Please use individual community level forums for local sports discussion.
By ueo6088s
#787138
De Air Jordan 35 "Zwaartepunt" . NBA Playoffs 2019-20 kanshebbers zoals Jayson air jordan schoenen heren wit Tatum en Kemba Walker hebben het levendige paar de hele maand gedragen, maar nu is het klaar om hoopers over de hele wereld de Eclipse Plate 2.0 zelf te laten testen.

Met een sterke focus op gewichtsvermindering en prestatieverbetering, wordt het ontwerp van het silhouet teruggebracht air jordan 35 paris tot essentiële technologieën, waaronder het allereerste Flightwire-systeem met een Kurim-kooi eronder; bijgewerkte tooling van de Jordan 34; en gesloten Zoom Air-units.

Wat betreft zijn inaugurele opstelling, het nieuwste model van Jordan Brand heeft een 100% authentiek basis in grijstinten aangevuld met een overvloed aan levendige accenten. De obsidiaan en karmozijnrode tinten die de tong, kraag en buitenzool bezielen, komen samen in het midden (de Eclipse Plate 2.0) in gradiëntmode.

Zoals de naam aangeeft, kanaliseert deze iteratie die klaar is voor de rechtbank een throwback-motief dat vaak wordt geassocieerd met retrostijlen van de Air Jordan 3, Air Jordan 4 en Air Jordan 5. Ademend mesh air jordan schoenen korting bovenwerk, samen met de bijbehorende leren overlays zijn volledig doordrenkt in het wit, en kom voorbereid met titulaire notities die op de middenvoetkabels, sokvoeringen en de verschillende merkhits zoals de Jumpman-logo's op de tongen en enkels en Nike Air-hits op de hiellipjes zijn gesprenkeld.

https://www.stijlgowhere.com/