By j0y05uw3
#787096
Bärd av legendariska B-bollsspelare, denna design från 90-talet hade en look så adidas skor svarta okonventionell att den kallades Crazy. Dess ättling, Crazy BYW, kombinerar retrostil med innovativ dämpning. Denna Pharrell Williams Hu-version har en textilöverdel och Boost-mellansula som ger dig energiåterbäring och en bekväm känsla. Inuti finns en Pharrell signatur innersula inspirerad av den uråldriga konsten zonterapi.

Med sin retrostil och innovativa komfort tar Adidas Crazy BYW LVL x Pharrell Williams skon ett steg längre med sin Boost-utrustade mellansula och adidas crazy byw x pharrell Primeknit-överdel. Många bärare är nöjda med detta pars kombination av nya teknologier och dess unika och moderiktiga stil.

De livfulla färgerna tillsammans med den läckra mellansuldesignen visar en outhärdlig rea-skor estetik som fångar folks uppmärksamhet. Den förenar framgångsrikt sin föregångares retro men ändå moderiktiga stil och dagens samtida sockliknande trend.

Skons kraftfulla visuella uttryck kombinerar texturer och nyanser som lägger till rika visuella lager, vilket de flesta konsumenter tyckte var spännande och adidas skor dam rosa snyggt. Med denna sneakers iögonfallande look tenderar konsumenterna att para ihop den med shorts och beskurna byxor för att visa upp sin mid-top-profil och undvik att få sneakern att se jobbigare ut än den redan är.

https://www.rea-skor.com/